Over Zibro

Al meer dan 30 jaar is Zibro hét merk petroleumkachel. Dankzij jarenlange ervaring heeft Zibro expertise en een goede naam opgebouwd en daaruit is een breed assortiment aan verplaatsbare kachels ontstaan.

Zibro staat voor...

kwaliteit, betrouwbaarheid, mobiliteit en duurzaamheid. Alle Zibro-kachels zijn compact en verplaatsbaar en dus ideaal voor het eenvoudig (bij)verwarmen van ruimten in huis, in de schuur, werkplaats en hobbyruimte, maar ook in uw vakantieverblijf. Ook als er geen elektriciteit aanwezig is. Alle kachels zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Tevens voldoen alle kachels aan alle eisen op gebied van veiligheid.

De aanschaf van een Zibro-kachel is te allen tijde een goede keuze. De kachels staan bekend als kwalitatief hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Op de petroleumkachels zit een garantie van vier jaar. Binnen deze periode worden problemen verholpen conform de garantievoorwaarden. Is een onderdeel aan vervanging toe? Geen probleem, wij hebben onderdelen op voorraad.

Onze producten

Toyotomi: ’s werelds grootste producent van verwarmingsproducten

Toyotomi, de Japanse fabrikant van Zibro, is al ruim 60 jaar wereldmarktleider op het gebied van verplaatsbare kachels. Toyotomi introduceerde ’s werelds eerste draagbaar petroleumfornuis in 1952, dat bleek de basis voor Toyotomi als speler in de verwarmingsmarkt. Toyotomi was tevens de ontwerper en fabrikant van de eerste kouskachel met dubbelverbrander én de eerste laserkachel.