Zibro verplaats­bare kachels.

Warmte waar en wanneer u wilt.

Alle kachels van Zibro zijn klein, verplaatsbaar en dus ideaal voor het eenvoudig (bij)verwarmen van diverse ruimten. Ook als er geen elektriciteit aanwezig is. ­De kachels geven een aan­gename, vrijwel geurloze warmte af en zijn heel eenvoudig in gebruik. Het is belangrijk dat u de juiste Zibro-kachel kiest. Wij helpen u kiezen!

Er zijn twee soorten kachels: de laserkachel en de kouskachel

Wilt u een kachel aanschaffen, maar heeft u geen idee welke het beste aansluit bij uw wensen? Wij helpen u kiezen! Download hier het  schema dat u helpt te kiezen tussen de kachels. Het belangrijkste verschil? De kouskachel heeft geen stopcontact nodig en ontsteekt op batterijen. De laserkachel heeft een stopcontact nodig voor de ontsteking en het besturingssysteem en is dus alleen op plaatsen inzetbaar waar elektriciteit is. Maar er zijn meer verschillen.

Download hier het schema

 


Kouskachels

Deze kachels werken door middel van een kous. De kous zuigt zich vol met de brandstof en zorgt voor een gelijkmatige verbranding. Het mooie aan de kouskachel is dat je de verbranding ziet en dat deze zonder stroom inzetbaar is.

Bekijk alle kouskachels

Laserkachels

Deze kachels werken met een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Twee vlamsensoren garanderen een schone, veilige verbranding en de temperatuur is tot op de graad nauwkeurig regelbaar. U kiest de laser voor extra comfort en warmterendement.

Bekijk alle laserkachels

Accessoires & Onderdelen

Naast de kachels zelf heeft Zibro diverse accessoires om het gebruiksgemak van de Zibro verplaatsbare kachels te verhogen. Tevens zijn losse onderdelen van de kachels verkrijgbaar.

Bekijk alle accesoires & onderdelen

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Zibro verplaatsbare kachels zijn verkrijgbaar bij diverse winkels door heel Nederland en België.

Verkooppunt zoeken