Accessoires & Onder­delen

Naast de kachels zelf heeft Zibro enkele accessoires om het gebruiksgemak van de Zibro verplaatsbare kachels te verhogen. Tevens zijn enkele onderdelen ook los verkrijgbaar.

Accessoires

Er zijn drie hevelpompen beschikbaar die het vullen van de kachel eenvoudig en probleemloos doen verlopen. Met de handhevelpomp kunt u zelf de kachelbrandstof overhevelen, het kan ook minder arbeidsintensief met de elektrische hevelpomp die werkzaam is op batterijen. Het gemakkelijkste is de elektrische hevelpomp met autostop, die automatisch afslaat wanneer de tank vol is.

Tevens is er een verrijdbaar onderstel beschikbaar waar de kachel op gemonteerd kan worden. Hiermee wordt de kachel gemakkelijker verplaatsbaar en mobieler.

Handhevelpomp

Elektrische hevelpomp

Elektrische hevelpomp
met autostop

Verrijdbaar onderstel

Onderdelen

De Zibro-kachel in zijn geheel gaat tientallen jaren mee. Helaas zijn enkele onderdelen onderhevig aan slijtage, waardoor ze na een tijd aan vervanging toe zijn. Vervanging van een onderdeel verlengt de levensduur van de Zibro-kachel met een paar jaar. Met een kleine investering kunt u dus weer jaren vooruit!

Bij onderdelen kan gedacht worden aan een nieuwe kous, brandermat, wisseltank, tankdop, zeefje, gloeispiraal, boven- en onderglas. Vraag ernaar bij uw Zibro-verkooppunt.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Zibro verplaatsbare kachels zijn verkrijgbaar bij diverse winkels door heel Nederland en België.

Verkooppunt zoeken